Плательщики Соломенского района Киева задекларировали доходов более миллиарда гривен

16 май, 14:53

Про результати проведення кампанії декларування 2014р. та задекларовані суми до бюджету повідомила під час зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу заступник начальника ДПІ у Соломянському районі ГУ Міндоходів у м.Києві Наталя Іванівна Роговенко.

 

«Загалом, за результатами цьогорічної кампанії декларування доходів, яка тривала з 1 січня по 30 квітня, фізичними особами подано до ДПІ у Солом’янському районі 2522 декларації про майновий стан і доходи, в тому числі, на отримання податкової знижки – 877, на податкове зобовязання- 1645. Варто відмітити, що порівнянні з аналогічним періодом минулого року загальна кількість декларацій збільшилась на 3,2 %, в тому числі по громадянах, які виконали свій обов’язок щодо декларування доходів на 9,3%», - зазначила заступник начальника.

 

Завдяки сумлінності громадян, сума задекларованих доходів склала 1044,6 млн грн., самостійно визначені громадянами податкові зобовязання з податку на доходи фізичних осіб складає 17,95 млн грн, сума податку  до повернення – 1,84 млн грн. Отже з бюджету держави планується повернути громадянам лише 10% від задекларованої суми до сплати.

 

Наталя Роговенко, інформуючи присутніх про результати кампанії декларування, зазначила, що громадянами, які у 2013 році отримали доходи понад 1 млн. грн., подано до інспекції 114 декларацій, що на 39 % більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. Загальна сума задекларованих доходів відповідно більше на 2,97 млн. грн або на 46,5 %, ніж в минулому році і становить 637,5 млн. грн.

 

Не можна не відмітити відомих діячів України, які, відстоюючи свій громадянський обовязок, активно долучились до цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році, та сплатили до бюджету країни податок на доходи фізичних осіб в сумі 2,24 млн грн, а саме 3 гравців та 2 тренерів ФК «Динамо-Київ»: О. Блохіна, М. Петрашенка, Ю.Роменського, П.Репетила, О.Хацкевича, 10 публічних діячів: народних артистів України Л. Кадирову, Б. Бенюка, Г. Чапкіса, І. Гамкала - диригента Національної опери України, оперних співаків М. Гамкала, О. Дяченка, Світлану та Віталія Білоножко, В. Данильця, А. Матвійчука.

 

Ми вдячні всім сумлінним та відповідальним громадянам за підтримку казни держави та свідоме виконання громадянами обовязку незалежно від сум, визначених в поданих деклараціях.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180760.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua