О состоянии долга и принятые меры по уплате ЕСВ

20 май, 12:17

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що станом на 01.05.2014 року загальна сума боргу складає 53,3 млн. грн.  з яких: недоїмка: 48,8 млн. грн., пеня – 2,8 грн., фінансові санкції – 1,7 млн. грн.

Так, працівниками податкової Шевченківського району столиці регулярно на кінець кожного місяця готуються вимоги для стягнення боргу з боржників та надсилаються до органів ДВС.

За січень-лютий до підприємств та фізичних осіб боржників для зменшення заборгованості направлено 275 вимог про сплату боргу на суму майже 33 мільйони грн. За березень-квітень направлено 693 вимоги.

Також на початок травня поточного року до податкової міліції району відділом адміністрування ЄСВ направлені матеріали для порушення кримінальних справ проти 4 керівників підприємств-боржників на суму понад 15 мільйонів грн.

З проханням сплатити борг до підприємств-боржників, які мають заборгованість більше 100 тис. грн. направлені 50 листів-повідомлень.

Зокрема, проведено роботу з арбітражними керуючими з приводу підприємств, які визнані банкрутами та щодо яких розпочата ліквідаційна процедура.

Звертаємо увагу, що питання погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску перебуває на постійному контролі працівників ДПІ Шевченківського району столиці, оскільки є основою фінансування та виплати пенсій і грошової допомоги громадянам.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180956.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua