Движение под землю: шестичасовая спасательная операция в Киеве

23 май, 07:23

У центрі Києва на вулиці Гоголівській автомобіль провалився під асфальт. Сталося це вчора рано-вранці. На місце приїхали рятувальники. Авто діставали майже 6 годин. Увесь час за всім цим спостерігав власник машини, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Чоловік припаркував її о третій ночі. Коли прокинувся, то вона вже була під асфальтом. Рятувальники винуватять "Київводоканал", який лагодив тут теплотрасу.

Мешканці, що зібралися навколо, озвучили свої версії та жалілися. Кажуть, що тріщини тут постійно, бо під низом тече Либідь і ґрунт дуже слабкий. А капітального ремонту тут ніколи не бачили. На сусідніх вулицях - така сама біда і там раніше вже провалювалися три автомобілі. Дехто каже, це зсув землі через будівництво багатоповерхівки, яка є через дорогу.

Автомобіль рятувальники змогли витягти лише через 6 годин. Машину витягли майже неушкодженою. Через прорив теплотраси тріщини пішли по всій вулиці. Тому комунальники перекрили дорогу і почали активно латати.

Через аварію в навколишніх будинках і дитячих садочках відімкнули воду, проте відомо, коли увімкнуть. А причину аварії назвуть після експертизи.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181179.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua