О новых возможностях для активизации украинского предпринимательства

23 май, 16:05

На цьому тижні в приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві відбулася зустріч заступника   начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Юрія Стаднікова з журналістом газети «Про приватних підприємців та єдиний податок».

 На зустрічі обговорювалось актуальне на сьогоднішній день питання, а саме, автономний преференційний торговий режим Євросоюзу для українських товарів. Юрій Миколайович повідомив, що Європейський союз в односторонньому порядку планує надати Україні автономні торговельні преференції. Завдяки цьому зменшуються або скасовуються митні збори ЄС на товари, що походять з України.  

 «Так, завдяки запровадженню квотування у двосторонній торгівлі між Україною та ЄС українські виробники отримають можливість завозити певні обсяги даних товарів без справляння увізних мит. Під загальний режим імпорту підпадатимуть лише товари, які перевищують визначений обсяг. Застосування автономних торговельних преференцій триватиме до 1 листопада 2014 року», - проінформував заступник начальника.

Правила адміністрування тарифних квот регламентуються положеннями статті 3 "Доступ в рамках тарифних квот" Регламенту Європейського Парламенту і Ради щодо скорочення або скасування митних зборів на товари, що походять з України.

 Спілкуючись з представником мас-медіа, заступник начальника розповів, що ознайомитися з довідкою щодо автономного преференційного торгового режиму ЄС для України, інструкцією щодо правил проходження, які будуть застосовуватися при експорті до держав-членів ЄС громадяни можуть на офіційному веб-сайті Мінекономрозвитку за посиланням http://www.me.gov.ua/Documents/MixedList?tag=AvtonomniiPreferentsiiniiTorgovelniiRezhimYesDliaUkraini.

 Юрій Миколайович Стадніков, відповідаючи на запитання стосовно теми обговорення, відзначив, що застосування з боку ЄС автономних торговельних преференцій має значно посприяти розвитку українського підприємництва стосовно пошуку бізнес-контактів у державах – членах Євросоюзу».

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181236.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua