Праздник детского творчества проведен ГНИ в Соломенском районе ГУ Миндоходив в г. Киеве

23 май, 16:07

Днями у приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві відбулось нагородження переможців першого етапу кокурсу дитячої творчості “Очима дитини про бюджет країни”. Участь у конкурсі взяли діти від дев'яти до п’ятнадцяти років. Творчі роботи приймались до 1 квітня у наступних категоріях: літературні твори, художні твори та роботи комп'ютерної графіки.

У конкурсі  взяли участь 100 дітей Соломянського району, серед них  28 учасників авторитетне журі визначило переможцями відповідно першого, другого і третього ступенів.

Заступник начальника Наталя Роговенко вручила юним талантам дипломи. Також отримали відзнаки діти в номінації «Оригінальність розкриття теми». Всім переможцям податківці вручили пам’ятні сувеніри.

Очільник інспекції звернула увагу дітей на підручник, який випущено Міндоходів України  для учнів 9-х класів та запропонувала для  участі в конкурсі наступного учбового року ознайомитись з ним.

«Це підвищить ваш кругозір навколо податків, дасть можливість зрозуміти та оцінити їх необхідність, і ознайомитись з історією та передумовами їх виникнення. Пройшовши курс «Основи податкових знань» ви будете знати про податки більше, ніж ваші батьки та вчителі»,  - запевнила Наталя Іванівна присутніх.

 «Спасибі  вам за активну участь у конкурсі “Очима дитини про бюджет країни”.  Практично у всіх роботах відчувається прагнення, щоб податки сплачувалися добровільно, щоб сплата податків, як і у всіх цивілізованих багатих країнах, була справою престижною й почесною, це дасть можливість сформувати дохідний бюджет нашої країни» - також відзначила начальник інформаційно-комунікаційного відділу Тетяна Деніскіна.

Податківців радує те, що діти розуміють, що від того, наскільки буде державна казна багатою, залежать виплата допомоги, пенсій, зарплати бюджетникам, утримання й будівництво шкіл, дитячих садків, медичних закладів, інших установ.

Діти, як і присутні дорослі отримали багато позитивних вражень та виявили бажання і надалі співпрацювати та зустрічатись з такого приємного приводу.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181237.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua