Киевлян лишили третьего по размеру в Европе ТРЦ

24 май, 22:56

Компанія "Мегаполісжитлобуд" (Київ) переносити терміни відкриття ТРЦ Respublika, третього за величиною ТРЦ в Европе, на березень 2015 року через нестабільну економічну та політичну ситуацію в Країні, повідомила керівник відділу комерціалізації інвестора проекту Олена Кравцова. Раніше відкриття було заплановане на листопад 2014 року, - Finance.ua.

"Березень – сприятливий час для презентації нових колекцій, запуску нових проектів, та і в цілому для нових рішень і нововведень. Саме тому ми впевнені, що весняний період стане відмінним стартом для всіх орендарів ТРЦ", - цитується в повідомленні компанії О. Кравцова.

"Реакція експертів компанії цілком очікувана та логічна для ситуації, що склалась. Саме тому в найкоротші терміни ми відкоригували план набору орендарів, графік їх заходу та проведення ремонтних робіт. Робота з оновлення триває за графіком і запуск ТРЦ гарантовано відбудеться у березні 2015 року", - додав генеральний директор інвестора проекту "Мегаполісжитлобуд" Олексій Сав'як.

Загальна площа ТРЦ Respublika становіть 298 тис. кв. м. Будівництво об'єкта розпочато навесні 2012 року на Кільцевій дорозі 1, 1-а у Києві.

Якірними орендарями виступають "Ашан", "Мультиплекс", "Спорт Лайф", "Хеппілон", "Спорт Майстер".

dr.ck.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181270.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua