В Киеве раскрыто уклонение от налогов на сумму 5,6 млн грн

27 май, 11:35

Нещодавно в результаті проведеної документальної перевірки підприємства «Н», що займається розвідувальним бурінням та перебуває на обліку в ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві виявлено умисне ухилення від сплати частини чистого прибутку у розмірі майже 4 млн. грн та податку на прибуток на загальну суму практично 720 тис. грн.. Таким чином, за результатами діяльності підприємство завдало збитків державі на загальну суму більше 4,5 млн. грн. порушуючи вимоги статті 10 Закону України «Про державний бюджет України на 2013 рік», пункт 17 частини 2 статті 29 Бюджетного кодексу України, а також статтю 11 Закону України «Про управління об’єктами державної власності». 

В ході проведення оперативним управлінням ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві слідчо-оперативних дій та профілактичних заходів розмір відшкодованих по кримінальному провадженні збитків склав 5,6 млн. грн..

Матеріали кримінального провадження, відносно головного бухгалтера громадянина П, за рішенням слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві направлені до прокуратури Шевченківського району, для подальшого подання до суду.

 

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181463.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua