Кровавые студенческие разборки в Киеве

28 май, 06:03

У Києві на території університету був затриманий зловмисник, який завдав студенту кілька ударів розкладним ножем.

Про це повідомила прес-служба МВС України в м. Києві.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві та карета швидкої допомоги. Потерпілому на місці надали першу медичну допомогу, після чого забрали в лікарню.

Поранення, які отримав 25-річний киянин, були складними - кілька колото-різаних ран в область шиї. Водночас слідчо-оперативна група районного управління ретельно опрацювала територію, опитала очевидців події.

Тікаючи з місця, лиходій втратив знаряддя злочину (складаний ніж зі слідами рідини бурого кольору) і мобільний телефон. Встановити особу підозрюваного, що важко поранив киянина, не склало особливих труднощів. Вже через кілька годин працівники карного розшуку затримали 24-річного уродженця Житомирщини. Хлопець перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Встановлено, що попередньо між ним та потерпілим виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. Зловмисник вихопив з кишені джинсів розкладний ніж і наніс потерпілому кілька ударів в область шиї.

Хлопець зізнався у скоєному, пояснює свою агресивну поведінку тим, що був дуже п'яний.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим відділом Голосіївського районного управління столичної міліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181490.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua