Налоговый долг и принятые налоговыми Киева меры по уплате ЕСВ

30 май, 10:19

Станом на початок травня поточного року загальна сума податкового боргу по сплаті ЄСВ на загальнообов’язкове державне соціальне страхування складає 53, 3 млн. гривень з яких: недоїмка – 48, 8 млн. гривень, пеня – 2,8 млн. гривень, фінансові санкції – 1,7 млн. гривень.

 

Так, працівниками ДПІ регулярно на кінець кожного місяця готуються вимоги для стягнення боргу з боржників та надсилаються до органів ДВС.

 

Також до підприємств та фізичних осіб боржників для зменшення заборгованості направлено вимог за січень-лютий у кількості 275 про сплату боргу на суму 33 млн. 521,33 тисяч гривень. За березень – квітень направлено 693 вимоги.

 

Станом на 01.05.2014 року до податкової міліції району відділом адміністрування ЄСВ направлені матеріали на порушення кримінальних справ проти 4 керівників підприємств-боржників на суму 15 мільйонів 647, 1 тисяч гривень. До підприємств боржників застосовано 53 фінансові санкції на суму 108,89 тисяч гривень. Вся сума надійшла до бюджету.

 

Тож, шановні платники податків, дуже важливо своєчасно сплачувати податки, піклуючись про день завтрашній, адже, саме від Вас залежить добробут і благополуччя тих, про кого ми дбаємо!    

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181647.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua