Киевские налоговики поздравили выпускников с последним звонком

30 май, 15:24

30 травня 2014 року пролунав для школярів традиційний останній дзвоник, повідомляючи про закінчення ще одного навчального року. Це велике традиційне свято для випускників, вчителів і батьків. Урочиста церемонія включала виступи директора школи, першої вчительки, батьків, вітання першокласників та гостей.

 

Привітати дітей, а особливо випускників зі Святом останнього дзвоника до СШ №115 імені І. Огієнка прийшла заступник начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Наталя Роговенко.

 

    Пані Наталя від щирого серця привітала всіх із успішним закінченням навчального року та подоланням ще однієї сходинки у житті. «Виходячи за поріг школи вірте, що в майбутньому вас чекає насичене подіями, різноманітне та, маємо надію, забезпечене доросле життя. Ми, дорослі, бажаємо вам міцного здоров’я, сили духу для подолання перешкод. Щиро зичу вам впевненості у ваших силах та впевнена, що ви реалізуєте свої задуми, будете гідними творцями свого життя, сумлінними платниками і справжніми патріотами своєї країни», - з такими словами заступник начальника інспекції звернулась до випускників.

 ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181681.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua