Новые подробности ужасающего ДТП в Киеве (ВИДЕО)

31 май, 07:33

До Оболонського суду Києва у пошуках справедливості приходили родичі трьох загиблих у дорожній аварії. Там мали слухати підозрюваного, який у березні цього року скоїв аварію, йдеться у сюжеті ТСН. 19.30.

Його авто на швидкості130 кілометрівна годину врізалось у машину, в якій перебувало четверо колег. Від удару одна жінка померла на місці, двоє інших - дорогою до лікарні та в операційній.

Винуватець ДТП нині на волі. Його відпустили під заставу в дев'яносто сім тисяч гривень. Родичі загиблих із цим не згодні. Вони кажуть, що, перебуваючи на волі, той може впливати на судове рішення.

Суддя, яка сьогодні мала проводити слухання, оголосила самовідвід - каже, що на неї тиснуть. У ЗМІ з'явились публікації, що вона може бути упередженою. Засідання перенесли.

Між родичами загиблих і підозрюваним виникла суперечка. Разом з тим, під будівлею суду з'явились представники Автомайдану та Самооборони Майдану. Вони прийшли підтримати родини потерпілих і вимагали справедливого розгляду резонансної справи.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181714.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua