Киевская налоговая отчиталась о наполнении бюджета

03 июн, 12:51

Нещодавно відбувся брифінг першого заступника начальника ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Федорова Вячеслава Веніаміновича на тему: «Підсумки діяльності ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за 4 місяці 2014 року щодо наповнення бюджетів усіх рівнів. Інформування вітчизняних виробників стосовно доступу українських товарів до ринку Євросоюзу у рамках запровадження автономних торгових преференцій ЄС».

 

Де повідомлено, що за чотири місяці цього року до Зведеного бюджету України платниками податків Шевченківського району перераховано 2 553,5 млн. гривень платежів. Зокрема, у квітні 2014 року до Зведеного бюджету України  надійшло 606,67 млн. гривень. У розрізі основних платежів найбільшого приросту у порівнянні з відповідним періодом минулого року досягнуто з податку на землю (бюджет отримав додаткових 5 млн. 336 тис. гривень), а також від туристичного збору (131,4 тис. гривень) тощо.

 

Наступне важливе та актуальне питання стосувалося доступу українських товарів до ринку Євросоюзу у рамках запровадження автономних торгових преференцій ЄС. Європейський союз з 23 квітня в односторонньому порядку відкрив свої ринки для українських товарів у рамках автономного преференційного торговельного режиму між Україною і ЄС. Відповідне рішення Європейського парламенту було опубліковано в офіційному журналі ЄС 22 квітня. Преференційний режим торгівлі передбачає зниження ставок мита для поставок українських товарів, а також встановлення квот на такі поставки, що дозволить вітчизняним експортерам збільшити поставки на ринки ЄС.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181922.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua