Под Киевом наркоман вырезал всю семью

04 июн, 04:33

По-звірячому вбив свою матір і сестру. У Київській області під час чергової сварки 18-річний хлопець вкоротив віку своїм рідним і втік. Затримали різуна за кілька годин гарячим слідом.

Останнім часом Сергій і його родина щодня ставали свідками сварок сусідів на першому поверсі. Та тієї страшної ночі несамовитий жіночий крик наполохав чи не весь будинок. Першим спустився донизу син.

Сергій, свідок:

- Він по леснічной клеткі каже: папа, там крові море. Він збіг униз, я одіваюся. Каже, тьотю Оксану зарізали. Вона лежала тут уже у дверях. І я коли вибіг, вона уже, ну последні вздохи, вона і померла.

Безжалісним вбивцею виявився 18-річний хлопчина.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Першою під руку різуна потрапила 10-річна сестра. Отримала декілька ударів ножем, проте встигла вибігти надвір. Мати вискочила слідом, розлючений хлопець наздогнав її на сходах.

Шокований побаченим жахіттям, сусід викликав правоохоронців і медиків.

- Оце все сліди крові. У шию їй ножем як усандалив. Тута все було оббризгано. Тута все була лужа крові. Тута лежав ніж. Ножа кинув, потом пішов помив руки - і тікать.

Затримали різуна гарячим слідом за кілька годин.

Олександр Омельяненко, заступник керівника Бородянського РВ міліції:

- За допомоги працівників кінологічної служби та розшукової собаки було встановлено напрямок руху злочинця, який був в подальшому затриманий на території селища. Під час затримання фактично опору вже не вчиняв, так як уже розумів, що накоїв дуже велике горе, а саме позбавив життя двох рідних собі людей.

Сусіди твердять: вже кілька місяців юнак дивно поводився, та й був якимось хворобливим. Подейкували, що він почав уживати наркотики.

Сергій, свідок:

- Другий раз його зустрінеш - очі красні. Ти до нього звертаєшся - він зовсім не, хіхі - хаха і всьо. Ніякої реакціїї.

Зі слів мешканців будинку, тієї ночі голови сім'ї вдома не було, і юнак почав вимагати від матері грошей на чергову порцію дурману і ключі від авта. Та жінка відмовила сину. За це й поплатилася життям. А донька просто намагалася захистити неньку. Місцевий люд трагедія шокувала, адже сусіди вважали родину взірцевою.

Тамара, мешканка смт Немішаєвого:

- Мама работала в поссовете. Господи боже мой. Ну нормальная, очень хорошая семья. Что случилось? Мальчик, как можно сказать, в кажой семье хотели бы иметь такого же ребенка, это не то, что никто не ожидал, это вообще что-то страшное.

За подвійне вбивство 18-річному хлопцеві загрожує до 15 років ув'язнення.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181952.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua