Ужас в Киеве: младенца выбросили в мусор

04 июн, 06:03

Страшна знахідка в Києві. В Оболонському районі столиці 25-річна породілля викинула на смітника власне немовля. Правоохоронців запевнила - дівчинка народилася вже мертвою.

Мешканці цієї багатоповерхівки як один знали двадцятип'ятирічну Юлію. Неодноразово розмовляли з нею та намагалися напоумити. Втім, навіть попри вагітність, жінка не випускала з рук пива й цигарок.

Світлана, сусідка підозрюваної:

- Пила пиво, курила, просила деньги. У меня просила. Я ей говорю, тебе же рожать надо ребенка- надо думать, а она мне - я поняла, я поняла все. Жила она одна, водила всех подряд!

Постійні пиятики, чоловіки та розваги - це все, чим жила Юлія. Сусіди кажуть: до столиці вона приїхала кілька років тому. Була привітна й нічим не вирізнялася.

- Раньше нормальная была, а потом с ней что-то случилось. У нее родители в Одессе живут, а здесь ее одну бросили.

Молодиця жебракувала біля супермаркету, що поряд з будинком. Саме там місцеві бачили її найчастіше. Та днями помітили, що в сусідки зник живіт. А на смітнику біля під'їзду виявили мертве немовля.

Раїса, двірничка:

- Ребенка когда нашли, мы все в шоке, ситуация страшная! Она ходила в интересном положении, а сейчас не ходит, забили тревогу.

Правоохоронцям шукати жінку довго не довелося. Після затримання вона в усьому зізналася.

Вікторія Білозерцева, співробітниця ГУ міліції в м. Києві:

- Натепер назначені кілька експертиз, які будуть встановлювати психічний стан цієї жінки, на разі розпочате кримінальне провадження за ознаками статті 115 - умисне вбивство.

Зі слів самої породіллі, немовля з'явилося на світ мертвим, а тому вона його просто викинула. Чи це так - з'ясують експерти. Одразу розгледіти сліди насильницької смерті не вдалося.

- Важко сказати, тому що тіло було у стані гнилістного рокзладу, це встановить експертиза.

Так само після експертиз буде відомо, чи дійсно жінка психічно хвора. Від цього залежатиме, куди саме вона вирушить: за ґрати або ж до лікарні.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/181953.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua