Проблему с нелегальными МАФами могут решить депутаты-мажоритарщики

04 июн, 13:23

Покласти край усім проблемам, пов’язаним з ринком нелегальних кіосків можливо за  спільної участі  міської влади та депутатів Київради, які були обрані за мажоритарними списками.

Таку думку у своєму блозі висловив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури – начальник Служби містобудівного кадастру Андрій Вавриш.

«Уперше за багато років кияни отримали змогу обрати половину Київради не за партійними списками, а за мажоритарним принципом. Тепер, коли ми маємо 60 конкретних депутатіві 60 зон відповідальності, я пропоную депутатам-мажоритарникам спільно районними держадміністраціями, а також Департаментом містобудування та архітектури вирішити наявні проблеми ринку МАФів, залучивши до обговорення усіх киян», - зазначив Андрій Вавриш.

Він також зазначив, що навіть поверхневий аналіз передвиборчих програм показав, що практично усі кандидати у депутати Київради обіцяли навести лад із МАФами у столиці.

«Після того як буде вивчена думка киян, депутати Київради та районнідержадміністрацій Києва мають спільно сформувати остаточні пропозиції щодо розміщення кіосків. Ці пропозиції Департамент містобудування опрацює і внесе до Комплексної схеми, яка регулюватиме розміщення тимчасових споруд в м. Києві відповідно до усіх норм та вимог.У подальшому бачу сенс суворо дотримуватись визначених киянами вимог», - зазначив Андрій Вавриш.

ДЕПАРТАМЕНТ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ КМДА


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182009.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua