Праздник Последнего звонка провели школьники и работники ГНИ

04 июн, 13:27

Навчання у школі - один з найголовніших рубежів у житті кожної людини, а  свято Останнього дзвоника вже давно стало символом закінчення найкращої пори – шкільних років.

У ДПІ у Шевченківському районі м. Києва багато років тому започатковано традицію проводити цей день разом із вихованцями навчальних закладів району. От і цього року 30 травня, коли по всій Україні та у школах та ліцеях району звучали останні дзвінки, начальник інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Засімова Ольга Сергіївна та заступник начальника управління доходів і зборів фізичних осіб Ільченко Олексій В’ячеславович   були присутні на святі у СШ № 1.

Працівники Державної податкової інспекції Шевченківського району столиці беруть безпосередню участь в опануванні дітьми податкової грамотності та підвищенні їх податкової культури, що є не тільки засобом виховання майбутніх платників податків, а й джерелом життєво необхідних знань.

Кожен рік, який минає, відзначається своєю особливістю, і цей рік кожен з випускників зможе запам’ятати. В когось були певні досягнення в навчанні, хтось приймав участь в олімпіадах, конкурсах, турнірах, різноманітних змаганнях. Поруч з учнями були вчителі, які намагалися кожного наблизити до бажаного результату.

Податківці привітали дітей та побажали випускникам вдалих кроків у самостійному житті, завжди достойно долати перепони, які зустрічатимуться на життєвому шляху,  бути гідним потенціалом, який визначить шляхи розвитку науки, техніки, економіки, духовної культури нашої держави. Недарма видатний філософ Сократ вважав, що "в кожній людині є сонце, треба дати тільки можливість йому світитися".

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182010.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua