Ко Дню защиты детей работники ГНИ посетили воспитанников школы-интерната

04 июн, 13:28

Працівники Державної податкової інспекції Шевченківського району ГУ у м. Києві з нагоди Міжнародного дня захисту дітей завітали на свято завершення навчального року до спеціальної школи-інтернату №8 І-ІІ ступеня, в якій навчаються близько сотні дітей з вадами розвитку, які особливо потребують людського тепла й підтримки.

Останній дзвоник для школярів та Міжнародний день захисту дітей – час, коли малюки відчувають особливу турботу та увагу дорослих до себе та своїх однолітків. Кожна нова зустріч із вихованцями школи-інтернату - це нагода побачити щасливі оченята дітей, сповнені надії і радості на краще. Цьогоріч у веселій пісні, жартівливому вірші, ліричному танці учні подарували присутнім промінчики свого тепла.

Начальник інформаційно-комунікаційного відділу  Ольга Засімова та заступник начальника управління доходів і зборів фізичних осіб Олексій Ільченко щиро привітали і маленьких вихованців, і дорослих випускників та побажали їм наснаги й завзяття у подальшому навчанні.

Педагогічний колектив спеціальної школи–інтернату подякував кожному працівникові податкової, хто підтримав дітей, як емоційно, так і благодійно.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182011.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua