На почте под Киевом обнаружили 3 ящика взрывчатки

05 июн, 06:03

У приміщенні відділення «Нова пошта», за повідомленням місцевого жителя, який проявив громадську свідомість та пильність, правоохоронці виявили три ящики з ручними димовими гранатами марки РДК-2Б в кількості 119 штук. По факту, слідчим відділом Білоцерківського МВ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, речові докази вилучено та направлено на експертизу.

До чергової частини міліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що на відділення «Нова пошта» м. Біла Церква надійшла посилка із вибуховою речовиною. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і керівники Білоцерківського міськвідділу. Для дослідження вмісту посилок, до відділення пошти прибули і експерти-криміналісти.

24-річний житель Володарського району, по дорученню свого брата, отримував переказ, який надійшов з м. Хмельницька – в цей час правоохоронці і затримали його та запропонували відкрити ящики в присутності працівників відділення та спеціалістів.

В ході слідчо-оперативних дій, правоохоронці та спеціалісти-вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру встановили, що в трьох ящиках знаходяться ручні димові гранати РДК-2Б, які не відносяться до вибухово-небезпечних засобів.

Слідчим відділом Білоцерківського МВ відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Наразі, проводиться досудове розслідування.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182043.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua