Видео с места серьезного ДТП в Киеве

05 июн, 06:33

Зіткнулися на дорозі, а опинилися на тротуарі. У масштабній аварії ледь не постраждали люди, які спокійнісінько рухалися по пішохідній зоні. Небезпечно на розі столичних вулиць Івана Федорова та Боженка було близько восьмої години вечора. Тут не поділили дорогу – позашляховик Тойота та Дачіа Логан. Автівки їхали перпендикулярно одна одній, а на перехрестя вискочили одночасно, кажуть свідки. Пролунав удар, а за секунду машини опинилися на тротуарі й лише дивом не зачепили людей.

Універсал Дачіа завис у повітрі. Машина вискочила задніми правим колесом на бетонну основу бігборду, але найстрашніше не це. Основний удар прийшовся на її правий бік. Потужний позашляховик Тойота дуже сильно зім’яв дверцята та стійку кузова Дачії.

У салоні універсалу окрім водія була пасажирка. І жінка, і чоловік вдарилися головою, їх забрали до лікарні. Водій Тойоти не постраждав. Він пояснив, що став жертвою обставин. Мовляв, правил не порушував. Зупинився на світлофорі, а коли загорівся зелений сигнал, спокійно виїхав на перехрестя.

Водій Тойоти каже правду. Кермувальник Дачії дійсно поїхав на заборонений сигнал світлофору. Це підтвердив незалежний та дуже правдивий свідок – відеореєстратор з випадкової машини.

На відео на вулиці Боженка, світлофор «спалахує» червоним. Машини зупиняються. А на перпендикулярній вулиці Івана Федорова автівки починають рух. Аж раптом на перехрестя вилітає зустрічна Дачіа і її б’є Тойота, що піднімається по вулиці Федорова. Свідки кажуть, що перед тим, як водія Дачії забрали до лікарні він пояснив, що упіймав ґаву. Не подивився на світлофор та спокійнісінько виїхав на перехрестя. За мить фатальна неуважність спровокувала біду.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182052.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua