Зрелищное ДТП в Киеве (ВИДЕО)

06 июн, 01:23

Біля одного із кінотеатрів столиці людей зібралося більше, аніж на прем’єру нового фільму. Тут сталася карколомна автопригода із трагікомічним сценарієм.

О пів на десяту вечора. На перехресті вулиць Лукашевича та Урицького розтрощену автівку КІА обступив натовп людей. У салоні затисло чоловіка, він дістав серйозні поранення.

За кілька хвилин до цього КІА, врізався у будівлю розважального центру. Але передували ДТП вкрай дивні події. На фото, які зробили з гаджетів очевидці, кермувальник бігає по дорозі, геть оголений. Свідки розповіли неймовірну історію.

Чоловік весь час цього недовгого скандалу поводився неадекватно. Спочатку ходив вздовж дороги і голосно кричав. Потім роздягнувся догола, відкрив багажник своєї припаркованої автівки й дістав звідти… лопату.  Трохи постояв, вдягнув штани… кілька разів вдарив себе лопатою по голові, а потім сів у машину. Раптом автівка зірвалася з місця, проїхала перехрестя, вискочила на тротуар та врізалася у розважальний центр.

Удар був настільки потужний, що знадобилася допомога рятувальників, аби визволити кермувальника із залізної пастки. Чоловіка із серйозними травмами забрала швидка. Очевидці кажуть, алкоголем від нього не тхнуло. Тому версії свідків, щодо причин ДТП, розділилися. Одні кажуть, водій був під наркотиками, а інші думають, що у чоловіка психічний розлад.

Проте,  розбиратимуться в обставинах аварії спеціалісти.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182130.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua