Получить лицензию на автоперевозки можно через Укрпочту

06 июн, 12:41

З червня 2014 року Укрпошта надає можливість усім автоперевізникам зручно та швидко отримати дозвільні документина автомобільні перевезення, які видає Укртрансінспекція, через мережу своїх відділень.

Відтепер ліцензії та документина перевезення пасажирів, вантажів та багажу автомобільним транспортомможна отримати у відділенняхУкрпошти по всій Україні.

Отримання ліцензій на автоперевезення через поштустало можливим завдяки підписаннюміж Укрпоштою та УкртрансінспекцієюМеморандуму про співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг.

Для отримання ліцензії на перевезення достатньо завітати до одного з відділень Укрпошти, подати заповнену заяву разом з необхідним пакетом документів на отримання ліцензії Укртрансінспекції, а потім рекомендованим листом отримати результат запитуваної послуги.

Нагадаємо, послуга з видачі ліцензій на автоперевезення надається Укрпоштою в рамках проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Укрпошта з 2013 року уже плідно співпрацюєза цим проектом з Державною реєстраційною службою України, Міністерством соціальної політики, Пенсійним фондом та іншими органами влади. Наразі за отриманням адміністративних послуг через Укрпошту вже звернулося понад 60000 громадян.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182187.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua