Прокуратура Центрального региона Украины через суд добилась взыскания штрафных санкций

06 июн, 14:05

Господарський суд м. Києва задовольнив позов Київської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері про стягнення на користь Міністерства оборони України з товариства з обмеженою відповідальністю «Кронус ойл» коштів у сумі 3,2 млн. грн. за несвоєчасне постачання дизельного палива.

Зазначені кошти нараховані у виді пені за неналежне виконання договору на постачання дизельного палива у кількості 1250 тонн, яке комерційне підприємство мало поставити оборонному відомству до кінця 2013 року.

Як повідомляла прес-служба Генеральної прокуратури, Господарський суд м. Києва задовольнив позов заступника Генерального прокурора України та зобов’язав ТОВ «Кронус ойл» поставити Міністерству оборони України майже 2400 тонн палива на загальну суму 28,7 млн гривень.

У червні 2013 року Міністерство оборони уклало з ТОВ «Кронус ойл» договір щодо постачання оборонному відомству палива за кошти державного бюджету України. Однак жодного разу вказане товариство умови договору не виконало. У зв’язку з цим Генеральна прокуратура звернулася з позовом до суду.

Прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182198.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua