В Киеве идет ожесточенная борьба за санаторий

10 июн, 03:03

Вищий господарський суд скасував судові рішення попередніх інстанцій щодо залишення у приватній власності одного приватних підприємств приміщення дитячого оздоровчого комплексу "Орбіта". Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

"За результатами прокурорської перевірки стало відомо, що у 2006 році державне підприємство усупереч вимогам законодавства продало цьому товариству будівлю дитячого оздоровчого комплексу "Орбіта", розташовану у центрі Києва, змінивши її цільове призначення.
З метою повернення приміщення дитячого закладу до державної власності прокуратура Шевченківського району м. Києва звернулась з відповідним позовом до суду" - йдеться в повідомленні.

Але Господарський суд Києва та Київський апеляційний господарський суд у задоволенні позову відмовили. Зараз має відбутися розгляд справи в суді знову першої інстанції.

Нам вдалося знайти матеріали цієї справи, що розглядалися у 2013-му у Господарському суді.

За ними у липні 2007-го комплекс будівель "Орбіти" на Світлій, 5 (Дарницький район) було продано Державним комплексним торговельним підприємством "Хрещатик" ТОВ "МТБ Компани". В Єдиному державному реєстрі є тільки одна фірма з такою назвою. У травні 2011-го її діяльність була припинена. Засновником і директором компанії був Сергій Іванюк.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182290.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua