«Жаркая» киевская ночь: три поджога

11 июн, 00:25

Вночі рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж в машинах. За словами експертів дослідно-випробувальної лабораторії, усі ознаки пожеж вказують на підпали. Наразі цими пожежами займаються працівники оперативно-слідчих груп.

"Перший виклик з приводу займання надійшов на пункт зв’язку 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини о 2:40. По вулиці Чумака, 6, у дворі п’ятиповерхівки зайнялося авто Daewoo Nubira. Рятувальникам вже за 18 хвилин вдалося загасити вогонь, котрий пошкодив моторний відсік, фари, передній бампер та частково лакофарбове покриття авта.

Вже о 2:52 по проспекті Ватутіна, 12-а, у дворі 16-поверхового будинку спалахнув автомобіль РАФ. Рятувальники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце за кілька хвилин й приступили до гасіння вогню. Пожежу вдалося загасити вже о 3:09. Внаслідок займання пошкоджено салон,моторний відсік та лакофарбове покриття автомобіля.

Вже о 3:17 по вулиці Лазо, 6, у дворі 24-поверхового будинку  зайнявся автомобіль Mitsubishi Grandis. За нещасливим збігом обставин поруч із автомобілем, що спалахнув, було припарковано Chevrolet Tacuma, який внаслідок дії високих температур також почав псуватися. Рятувальники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини була на місці за мить й приступили до рятувальної операції. Загасити вогонь їм вдалося о 3:36. Внаслідок вогню у автомобілі Mitsubishi Grandis знищено обшивку, колеса, пластикові деталі та фарбу, а у Chevrolet Tacuma пошкоджено лакофарбове покриття, пластикові деталі та бампер", - повідомляють у прес-службі рятувальників.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182378.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua