В Киеве собираются следить за каждым

11 июн, 08:43

Щоб покласти край свавіллю, яке панує в центральній частині району щодо незаконної торгівлі, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація запровадила ноу-хау. Відтак, в місцях масового скупчення людей, які так облюбували власники кіосків будуть встановлюватися камери відеоспостереження. «Пильне око» першим на собі відчув парк ім. Т. Шевченка, який потерпає від стихійної літньої торгівлі. Райдержадміністрація встановила відеокамеру, яка фіксуватиме розгортання діяльності торговельних точок. Відеосигнал поступатиме на пульт оперативного чергового райдержадміністрації, який, у свою чергу, терміново повідомлятиме відповідні служби району та районне управління внутрішніх справ у цілодобовому режимі.

Не дивлячись, навіть, на нічну пору доби чергова бригада з виїздом на місце буде приймати жорсткі заходи, серед яких можлива конфіскація товару.

Такі засоби онлайн спостереження будуть облаштовані на виходах зі станцій метрополітену центральної частини Шевченківського району.

Тому, шановні суб`єкти підприємницької діяльності, поважайте мешканців та гостей району, зважте, чи варте отримання вашого незаконного прибутку витрачених ресурсів на ведення бізнесу. Вчіться працювати в легальній площині!

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182386.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua