Не забудьте подать декларацию по налогу на прибыль

11 июн, 12:08

    ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві  нагадує, що  відповідно до підпункту 16.1.3. пункту 16.1 статті 16 Податкового кодексу платник податків зобов’язаний подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов’язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

Платник податку на прибуток, який протягом звітного року виключений із Реєстру неприбуткових установ та організацій, положення про який затверджено наказом Мінфіну України від 12.03.2013 р. №37, має подати після закінчення звітного (податкового) року до територіального органу Міндоходів України, в якому перебуває на обліку, таку звітність: податковий звіт про використання коштів неприбуткових установ та організацій, форму та Порядок складання якого затверджено наказом Міндоходів України від 27.01.2014 р. № 85, та податкову декларацію з податку на прибуток підприємства, форму якої затверджено наказом Міндоходів України від 30.12.2013 року № 872.

При цьому у звіті відображаються дані податкового обліку за період застосування окремих правил оподаткування прибутку, а в декларації – за період застосування загальних правил оподаткування прибутку.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182442.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua