Перевоплощение центра Киева

12 июн, 22:57

До Дня Незалежності у Києві обіцяють здати після реконструкції першу чергу Поштової площі - повідомили у прес-службі Київської міської адміністрації з посиланням на КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд".

Так, дорожники завершать прокладання інженерних мереж, здійснять укладку верхнього шару асфальтобетону, облаштують роздільну смугу на вулиці Набережно-Хрещатицька і завершать фарбування тунелю, пише прес-служба Львівської міської ради.

Також заплановане облаштування підсвітки й декоративного освітлення, нанесення розмітки на Набережному шосе, вулиці Набережно-Хрещатицькій, Боричів тік та Володимирській. Крім того, будуть виконані роботи з благоустрою набережної Дніпра від церкви св. Миколая до колони Магдебурзького права.

Наразі роботи на Поштовій площі тривають, запевнили у КМДА. Зараз там торкретують колони тунелю, укладають побутовий камінь підпірних стін. Також розпочалися підготовчі роботи для укладання верхнього шару асфальтобетону, замовлено шумопоглинаючі панелі для тунелю, продовжуються роботи з облаштування декоративного освітлення, пише ТСН.

Нагадаємо, що реконструкція Поштової площі розпочалася в 2012 році. На неї було виділено 80 млн грн. 8 серпня 2013 року на площі було урочисто відкрито рух тунелем у напрямку з Оболоні до Конча-Заспи. Другий тунель з рухом у зворотньому напрямку запрацював майже за півроку - 30 грудня.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182543.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua