В Киеве появятся спецотряды ГАИшников

14 июн, 11:11


Спеціальні загони особливо призначення Державної автоінспекції виводять на дороги з метою контролю безпеки пасажирських перевезень у Києві та Хмeльницькiй області з 16 червня. Інформацію викладено в повідомленні прес-служби ДАІ.

"З 16 червня патрулі спецзагону особливого призначення здійснюватимуть нагляд за дорожнім рухом у Києві та Хмельницькій області. Під наглядом правоохоронців - безпека пасажирських перевезень", - сказано в повідомленні.

Особливу увагу правоохоронці приділять контролю за перевезенням організованих груп дітей до місць оздоровлення та відпочинку.

Загалом, протягом доби інспектори ДАІ виявили 676 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 143 водії; правил зупинки стоянки - 111, без необхідних документів – 30. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 37 водіїв. Крім того, виявлено 138 порушень ПДР серед перевізників. Крім того, співробітники ДАІ виявили 67 пішоходів – порушників правил дорожнього руху.

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182652.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua