Состоялась встреча налоговиков с журналистами

16 июн, 15:49

Щорічне урочисте відзначення Дня журналіста стало доброю традицією в органах Міндоходів.

Адже це не тільки професійне, а й загальнонародне свято. Важко уявити сьогодення без інформації, без засобів її передачі та без професійного висвітлення подій і фактів нашого буремного життя.

Державна податкова інспекція у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві вже багато років плідно співпрацює з засобами масової інформації.

Навіть у такі тяжкі для країни часи журналісти і податківці знайшли час для зустрічі і привітань. ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві вкотре зібрала в дружньому колі журналістів аби відзначити їх подяками за активну співпрацю та поговорити про майбутнє. З побажаннями та словами вдячності до журналістів звернулася заступник начальника Наталя Роговенко. Наталя Іванівна відзначила: «Завдяки професійному висвітленню матеріалів на податкову тематику забезпечується суспільний контроль за діяльністю органів державної влади у сфері оподаткування, підвищується рівень громадської культури». Вручаючи представникам ЗМІ подяки, заступник начальника подякувала за високий рівень співпраці представників засобів масової інформації з органами Міндоходів України, за необхідну інформаційну підтримку, об’єктивність, допомогу у формуванні дружніх відносин між платниками і податковими органами.

Звертаючись до журналістів, Наталя Іванівна побажала їм творчого натхнення, неупередженості, цікавих, а головне «мирних» тем, широкого кола читачів, слухачів і глядачів, завжди залишатись незалежними, зберігаючи свою високу репутацію.

Начальник інформаційно-комунікаційного відділу Тетяна Деніскіна в свою чергу приєдналась до поздоровлень і відзначила важливі моменти в роботі кожного мас-медіа та подякувала за допомогу у формуванні культури та свідомості громадян.

В свою чергу присутні журналісти, скориставшись нагодою, відмітили високий професіоналізм, комунікабельність, оперативність працівників інспекції. «Вже багато років я працюю з фахівцями Солом’янської ДПІ і хочу подякувати їм за активну співпрацю, підтримку. Це професіонали свого напрямку роботи та чуйні відповідальні люди», - відзначив головний редактор і директор науково - виробничого центру «Профі» Олейніков Ю.С.

Також під час заходу присутні мали можливість обговорити хвилюючі їх питання і теми.

Щиро вітаємо всіх представників журналістики з професійним святом та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю на благо нашої держави, аби разом творити історію сьогодення, професійно і самовіддано служити своїй справі!

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182780.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua