Об изменениях в законодательстве - по электронной почте

18 июн, 11:52

У пересічних громадян та представників бізнесу при здійсненні господарської діяльності виникає необхідність у найкоротший термін отримати консультаційні послуги, які дають змогу бути впевненим у дотриманні вимог законодавства.

Особливо ця проблема актуальна для представників середнього, малого бізнесу та пересічних громадян, які не мають достатньо часу відстежувати зміни законодавства, що регламентують певну діяльність.

Ключове завдання ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів — допомога клієнтам, зокрема у отриманні та своєчасному використанні інформації, наявної в загальнодоступних електронних ресурсах та нещодавніх змінах законодавства. Саме тому ДПІ пропонує платникам податків користуватися електронним сервісом Міндоходів «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс».

Також повідомляємо, що віднині платники податків мають можливість отримувати безкоштовно інформацію про зміни в законодавстві з питань оподаткування, державної митної справи, єдиного соціального внеску та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на Міндоходів.

Для отримання повідомлень про зміни в законодавстві необхідно направити електронний лист на електронну адресу idd@minrd.gov.ua із обов’язковим зазначенням в полі ТЕМА: 6011

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/182905.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua