Доки є торгівля – буде попит на бухгалтерів. А тогрівля буде завжди!

20 июн, 18:33

Не дарма спіціальності, пов'язані з фінансами та бухгалтерською справою, завжди користуються попитом у вишах, де конкурс на місце дуже високий. Адже бухгалтер завжди знайде собі роботу, бо ця професія – одна з найнеобхідніших. Ринок праці завжди мав перевагу попиту на бухгалтерів над пропозиціями, а отже гарні фахівці завжди працевлаштуються. За допомогою Інтернету ви можете подобрать себе подходящую вакансию бухгалтера у відповідному розділі нашого портала з працевлаштування. Саме тут оперативно зявляються не тільки пропозиції від великих корпорацій на компаній, а й вакансії від малого і середнього бізнесу.

 

Пошук роботи бухгалтером тут має певні переваги – швидко реагуючи на вимоги сезонного ринку праці, ми надаємо вакансії «на літо». Це чудова нагода для молодих спеціалістів отримати перше робоче місце і досвід, адже тенденція вимог до бухгалтерів у великих фірмах та фінансових установах свідчить про те, що працедавці таких структур надають перевагу робітникам не тільки з вищою освітою, але й досвідом роботи.

 

Не зважаючи на певний економічний спад, динаміка зарплатні бухгалтерів залишається позитивною. Завдяки великій кількості торгових підприємств, приватних магазинів та ринків в Одесі купівля, продаж та перепродаж імпорту завжди буде одним з основних напрямків розвитку регіону, а отже поле праці для бухгалтерів буде тільки розширюватися. Поліпшення митного режиму з Європейським Союзом – це нові можливості для портового регіону, а отже – нові робочі місця.

 

Наразі тенденція працевлаштування та кількості і якості вакансій свідчить про деяке зростання вимог до бухгалтерів. Кандидати мають обов’язково знати електронні системи обіку 1-С, вміти користуватися програмами для оформлення податкової звітності та бути впевненими користувачами комп’ютерних програм, пов’язаних з бухгалтерською діяльністю, зокрема Exel, Компас та інші.

 

Якщо раніше основними поставниками вакансій були великі підприємства, то зараз тенденція поступово змінюється: більшість пропозицій надходе від приватних підприємців, структур малого та середнього бізнесу. У зв’язку з цим з бухгалтера спадає велике навантаження по обліку зарплатні, бо на таких фірмах штати працівників невеликі, але підвищується навантаження з оформлення торгових актів купівлі-продажу і іншої документації по руху товарів.

 

Детальні описи вимог у кожній вакансії на нашому порталі дають змогу зорієнтуватися та оцінити свої здібності, а отже – швидко знайти роботу, яка вам підходить і дає змогу для подальшого кар’єрного росту.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183095.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua