Возмещаем НДС добросовестным плательщикам

23 июн, 16:43

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що згідно із пунктом 200.18 статті 200 Податкового кодексу України платники податку, які мають право на бюджетне відшкодування відповідно до цієї статті, подали відповідну заяву та відповідають критеріям, визначеним пунктом 200.19 цієї статті, мають право на автоматичне бюджетне відшкодування податку.

Так, у поточному році своїм правом подання заявки на бюджетне відшкодування податку на додану вартість на розрахунковий рахунок скористалися 35 суб'єктів  господарської діяльності на суму понад 541мільйон гривень, з яких за 5 місяців 2014 року відшкодовано на розрахункові рахунки платників податку на додану вартість майже 37 мільйонів гривень сплаченого податку.

Разом з тим, на виконання пункту 200.19 статті 200 Розділу V Податкового Кодексу України, із загальної кількості суб’єктів господарювання, які претендували на бюджетне відшкодування податку на додану вартість на розрахункові рахунки, 7 підприємств отримали таке відшкодування у автоматичному режимі на загальну суму близько 8 мільйонів гривень!

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183167.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua