Электронный кабинет - уникальная возможность контроля расчетов с бюджетом в онлайн-режиме

23 июн, 16:48

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що для отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом по податках і зборах в онлайн-режимі платники податків можуть скористатись послугами онлайн-сервісу – «Електронний кабінет платника податків», який зорієнтований на підвищення рівня комфорту під час взаємодії з контролюючими органами та на скорочення витрат часу для відвідин органів доходів і зборів.

Електронний кабінет платника податків, зокрема, дає змогу побачити стан розрахунків із бюджетом по податках і зборах, підготувати, заповнити й надіслати податкову звітність в електронному вигляді, перевірити звітність на наявність арифметичних помилок, переглянути подану звітність незалежно від способу її подання.

Також використання електронного сервісу забезпечує доступ платника податків до податкового календаря, який вчасно нагадає користувачеві терміни подання податкової звітності та сплати податків і зборів. Окрім цього, клієнт може переглянути свої облікові дані за даними Міндоходів.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється шляхом авторизації на веб-ресурсі Міндоходів за допомогою електронного цифрового підпису.

Вкотре нагадуємо, що безкоштовно отримати посилений сертифікат електронного цифрового підпису можна у Представництві Акредитованого Центру сертифікації  ключів ІДД Міндоходів. У Шевченківському районі столиці таке представництво знаходиться в приміщенні Центру обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А. 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183173.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua