Электронный – самый удобный способ отчетности

23 июн, 16:51

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг та є зручною процедурою для бізнесу, яка сприяє прискоренню товарообігу, скороченню витрат часу і фінансових витрат суб’єктів господарювання на здійснення митних та податкових процедур.

Звітність, що надіслана до органу Міндоходів електронною поштою через мережу Інтернет із застосуванням посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, не потребує дублювання на паперових носіях; зникає необхідність витрачати час на похід до інспектора або «вікна» прийому звітності при поданні декларацій та розрахунків.

 Також електронний документообіг має низку переваг, а саме: подання звітності у будь-який зручний для платників час впродовж доби, навіть в останній день подання звітності, автоматичне заповнення «шапок» бланків, дані електронного звіту автоматично переносяться з бухгалтерської програми, конфіденційність під час передачі, отримання квитанції-відповіді про прийняття звітності, автоматичне отримання в електронному вигляді нових форм звітності при змінах в законодавстві, інформування про стан звітності.

Звертаємо Вашу увагу, що для отримання сертифікату електронного цифрового підпису, необхідно звернутися до представництва Акредитованого центру сертифікації ключів, які працюють у відкритих Центрах обслуговування платників територіальних органів Міндоходів.

Нагадуємо, Акредитований центр сертифікації ключів ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві діє за адресою: пров. Політехнічний, 5-А, каб.8.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183174.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua