Главные аспекты получения электронных ключей цифровой подписи

03 июл, 10:12

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що отримати ключ електронного цифрового підпису можна безкоштовно у Представництві Акредитованого Центру сертифікації  ключів ІДД Міндоходів.

У Шевченківському районі столиці таке представництво знаходиться в приміщенні Центру обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А, каб.8. 

Звертаємо увагу, що електронний цифровий підпис також можна отримати через довірену особу. У цьому випадку довірена особа серед інших реєстраційних документів надає довіреність, яка засвідчується: для юридичних осіб — підписом керівника з прикладенням печатки організації; для фізичних осіб — підприємців — підписом підприємця з прикладенням його печатки або в разі відсутності печатки — нотаріально; для фізичних осіб — нотаріально. Строк дії електронних ключів, виданих із 1 листопада 2013 року, складає 2 роки.

Разом з тим, акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів може відмовити в наданні послуг електронного цифрового підпису в разі: відсутності всіх необхідних для реєстрації документів; відсутності в довіреної особи документів, які засвідчують її повноваження й особу; подання заявником неналежно засвідчених копій документів; невідповідності даних, що визначені в поданих документах, фактичним даним заявника; документи мають підчистки, дописки, закреслені слова, інші виправлення чи написи олівцем, а також мають пошкодження, унаслідок чого їх текст неможливо прочитати.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183628.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua