Преданная служба налоговиков Соломенского района

04 июл, 11:08

З Днем працівника податкової служби України привітала колектив в. о. начальника Ольга Борисівна Мирончук на нараді, яка відбулася 2 липня 2014 р. в приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ Мін доходів у м. Києві.

Важко переоцінити роль податкової служби в забезпеченні функціонування правової демократичної держави з ринковою економікою. Творчі зусилля і чесна праця податківців забезпечують сьогодні не лише  ефективну діяльність нашої служби, а й подальші перетворення в соціально-економічному розвитку країни.

«Складні економічні умови, в яких опинилася країна, безумовно, позначаються на надходженнях до бюджету. А тому, першочергове завдання ДПІ - стабілізувати надходження платежів до держбюджету» - повідомила в. о. начальника інспекції.

Незважаючи на вкрай напружені завдання, державна податкова інспекція у Солом’янському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві за перше півріччя 2014 року досягла значних результатів.

При доведеному показнику до загального фонду Державного бюджету 1 млрд. 242 млн. 360 тис. грн. збір складає 1 млрд. 265 млн. 231 тис. грн., тобто Державний бюджет виконано у розмірі 102 відсотка з додатковою  мобілізацією  23,0 млн. грн.

До минулого року також спостерігається щомісяця динамічний темп росту, який за 1 півріччя склав 126 відсотків, або надійшло більше на 263,0 млн. грн.

Місцевий бюджет при доведеному показнику 478 млн. 330 тис. грн. виконано у розмірі 499 млн. 208 тис. грн., що складає 104,4 відсотка виконання поставлених  завдань.

На кінець Ольга Борисівна привітала весь колектив з професійним святом: «У цей святковий день особливо щирі й теплі слова вдячності хочеться висловити Вам, працівникам податкової служби, за Вашу віддану службу. Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров'я і благополуччя, щастя й нових професійних здобутків. Нехай доля буде прихильною до Вас та Ваших рідних!»

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183708.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua