Нацкомфінпослуг активізує співпрацю з Громадською радою

09 июл, 14:47

 

8 липня 2014 року відбулась перша зустріч представників Громадської ради з керівництвом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

В рамках заходу т.в.о. Голови Нацкомфінпослуг Максим Поляков наголосив на необхідності налагодження співпраці та постійного діалогу з Громадською радою. «Головною  метою сьогоднішнього засідання є відпрацювання ефективного робочого механізму співпраці Нацкомфінпослуг з Громадською радою», – підкреслив М. Поляков.

Окрім низки установчо-організаційних питань, учасники зустрічі розглянули проблемні питання в галузі роботи кредитних спілок, захисту прав споживачів на ринках фінансових послуг, реформування системи пенсійного забезпечення, правового статусу електронних грошей тощо.

За результатами засідання було створено робочі групи із врегулювання на законодавчому рівні нагальних проблем:

·        захисту прав кредитних спілок України та повернення їм тимчасово вільних коштів, що перебувають на рахунках банківських установ;

·        захисту прав та інтересів позичальників, які беруть участь у військових діях АТО;

·        оптимізації процесів щодо виконання плану заходів Нацкомфінпослуг, плану заходів Громадської ради при Нацкомфінпослуг та плану заходів з реалізації Концепції захисту прав споживачів небанківських фінансових послуг в Україні тощо.

Підбиваючи підсумки засідання, голова Громадської ради Ігор Подолєв зазначив: «Це перша зустріч з керівництвом Нацкомфінпослуг. Хочеться відмітити, що вона пройшла на якісному рівні та спрямувала нашу подальшу співпрацю в ефективне русло. Впевнений, що надалі наша спільна робота буде не менш плідною».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183871.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua