За перше півріччя платники Шевченківського району столиці сплатили більше 3-х мільярдів гривень єдиного соціального внеску

11 июл, 12:05

 

 

В ДПІ у Шевченківському районі на даний час обліковується 65712 платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, з яких 45643 – юридичні особи, решта 20069 – фізичні особи

Протягом січня-червня поточного року платників Шевченківського району державна скарбниця поповнилась майже на 3 мільярди 28 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Лише у червні перерахування склали більше 553 мільйонів гривень.

Переважна сума цих коштів надійшла від роботодавців, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами цивільно-правового характеру, допомоги по тимчасовій непрацездатності.

Нагадуємо, що до 21 липня платникам необхідно подати звіт по єдиному внеску, нарахованому за червень роботодавцями за найманих працівників, а також сплатити ЄСВ за попередній місяць.

 Тож, шановні платники податків, дуже важливо своєчасно сплачувати податки, піклуючись про день завтрашній, адже, саме від Вас залежить добробут і благополуччя тих, про кого ми дбаємо! Стабільне надходження платежів до бюджету - запорука добробуту України.

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183902.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua