Солом’янська ДПІ м. Києва, як справжня родина, зібрала свого працівника на військову службу

11 июл, 14:32

 

Сьогодні наша країна переживає тяжкі часи свого існування, випробувань на міцність, єдність та згуртованість народу навколо біди, яка спонукає до бойових дій.

            Не залишився осторонь важливих подій і працівник ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві Володимир Гайдак та по призову Міністерства оборони України без вагань відбув на військову службу.

            Знаходячись на навчаннях він підтримував постійний зв’язок з колективом інспекції та розповідав про військові будні.

            Знаходячись в Києві під час трьоденної відпустки перед відправкою в зону проведення АТО Володимир відвідав інспекцію, яку вважає своєю другою родиною та розповів про солдатські будні.

            В.о. начальника інспекції Ольга Мирончук по- материнськи зі сльозами на очах зустріла Володимира. Колектив інспекції з затримкою подиху слухав розповідь солдата та  всіма силами намагався підтримати бойовий дух захисника вітчизни.

В свою чергу Ольга Борисівна заспокоїла про майбутнє та запевнила , що на цей особливий період йому зберігається в інспекції місце роботи, посада, середній заробіток і побажала впевненості у майбутньому, витримки, зваженості та, як рідного сина, застерегла не ризикувати життям без необхідності, приймати виважені рішення та виконувати накази командирів.

Колектив інспекції зібравши кошти для підтримки працівника завчасно підготували необхідні для фізичного захисту речі, предмети побуту, гігієни, необхідні в польових умовах життя та побажали скорішого повернення з перемогою до лав податкової служби.

Спілкуючись з колегами, керівництвом, Володимир Гайдак був дуже зворушений турботою колектива і пообіцяв, що буде достойно виконувати свій обов’язок перед країною та подякував за те, що його по-батьківськи забезпечили найнеобхіднішими речами.

 

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183910.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua