Для реєстрації іноземних інвестицій необхідна відмітка Міндоходів

14 июл, 12:55

Для державної реєстрації іноземних інвестицій інвестор подає органу державної реєстрації інформаційне повідомлення з відміткою територіального органу Міндоходів за місцем здійснення інвестицій про їх фактичне внесення.

Для підтвердження інформаційних повідомлень про фактичне внесення іноземних інвестицій іноземний інвестор або уповноважена ним особа, звертається із заявою у письмовій формі до органу Міндоходів за місцем здійснення інвестиції.

До заяви додається інформаційне повідомлення про внесення іноземної інвестиції у трьох примірниках, заповнене за встановленою формою та документи, які свідчать про фактичне внесення інвестиції, для підтвердження інформаційного повідомлення.

Територіальний орган Міндоходів розглядає подані документи і протягом 15 календарних днів з дати одержання письмової заяви:

- робить відмітку на інформаційному повідомленні про фактичне внесення іноземної інвестиції, яка скріплюється підписом керівника (заступника керівника) та печаткою органу Міндоходів  України;

- надає обґрунтовану відмову в письмовому вигляді.

Підтверджене інформаційне повідомлення заявник отримує безпосередньо у територіальному органі Міндоходів, який здійснив таке підтвердження.

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183931.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua