Чому я обираю броньовані двері

14 июл, 14:41

Практично кожного дня ми, чуємо новини про всілякі квартирні крадіжки. Аби вберегти своє майно та житло від подібних нахабних дій сторонніх людей, я вирішив встановити броньовані двері, для чого і звернувся у компанію Мир Дверей. Саме там, завдяки модернізованому обладнанню та новітнім технологіям, створюється міцний механізм, який може стійко утримувати всі можливі напади сучасних крадіїв. Звернувшись до компанії Mirdverei можна раз і назавжди позбавитись марних пошуків і зупинити свій вибір на кращих металевих конструкціях.

 

Купуючи двері вхідні броньовані, перш за все, я звернув увагу на клас зламостійкості. Всього їх існує 12. Починаючи з 6 по 12 рівні двері оснащені спеціальною конструкцією і встановлюються лише в банківських сховищах. Вони дуже масивні і їх ціна завелика для того, щоб встановлювати їх в оселі, це буде не раціонально. Для звичайного помешкання можна встановити двері з класом зламостійкості не нижче третього.

 

Мої двері обладнані сучасною системою замикання та спостереження, а жорстка конструкція стає на заваді деформації дверного полотна. Завдяки високому рівню шумо- та теплоізоляції, я завжди почуваюся у своїй оселі комфортно. Одного разу, заплативши гроші за дверну конструкцію, я не одноразово зможу економити на опаленні в майбутньому.

 

Двері броньовані мають естетичний дизайн і навіть не зважаючи на те, що головна їх мета - захищати нашу домівку, вони також становляться частиною інтер’єру. Саме тому вони виглядають дуже привабливо.

 

Головна частина дверей – це полотно та коробка, тому що саме від них залежить рівень захисту. Коробка виготовляється 1,5-2 мм товщиною з металевих профілів різноманітної конфігурації. Дверне полотно має каркас, один або декілька металевих листів, ребра та балки жорсткості. Для оздоблення внутрішньої частини дверей використовуються цільнометалеві листи. В даному випадку ребра та листи зварюють між собою. Саме тому броньовані двері стають такими міцними та надійними. Полотно вішається на коробку на петлі. Дуже важливу роль грають і протизйомні штирі, яких може бути від 3 до 5 штук у комплекті, де кожен з них вставляють в коробку не менш ніж на 1-1,5 см. Навіть якщо петлі хтось може спилити, завдяки штирям, такі двері ні в якому разі не вдасться зняти.

 

Звернувши увагу на всі ці факти можна зробити висновки, що я правильно зупинив свій вибір, саме на такій надійній конструкції. Двері зроблені у компанії "Мир дверей" стали гарантом мого спокою завдяки дотриманню всіх міжнародних стандартів та норм.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183933.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua