Укрпошта відкриває кордони: впроваджено міжнародні електронні перекази з В’єтнамом

16 июл, 12:56

Укрпошта розпочала двосторонній обмін міжнародними грошовими електронними переказами із Соціалістичною Республікою В’єтнам.

 

Приймаються та виплачуються перекази у гривнях у будь-якому поштовому відділенні. У виділених об’єктах поштового зв’язку перекази можуть прийматися та виплачуватися в доларах США за умови відсутності в сумі переказу центів. 

 

 «Можливість відправлення та отримання міжнародних електронних переказів – ще один сприятливий крок до підтримки зв’язків  між родинами, діловими партнерами, друзями тощо. Укрпошта відкриває кордони для взаємної допомоги та пропонує нашим клієнтам зручний грошовий обмін. Географія надання подібних послуг розширюватиметься і надалі, щоб українці мали змогу переказувати та отримувати кошти з якнайбільшої кількості країн», – зазначив в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Михайло Паньків.

Електронні перекази адресуються лише на поштову адресу фізичних осіб і «до запитання». На відміну від інших операторів лише Укрпошта надає сервіс адресної доставки переказів своїм клієнтам, що є нашою конкурентною перевагою. Перекази на розрахункові рахунки адресатів не приймаються. Залежно від суми переказу тарифи за пересилання складають: до 500 грн – 6%, від 500 до 1000 грн – 5%, понад 1000 грн до 2000 грн включно – 4%, понад 2000 грн – 2%. Мінімальний тариф за пересилання незалежно від суми переказу – 1 долар США.

Максимальна сума одного переказу не повинна перевищувати 15 тис. грн або еквіваленту цієї суми в доларах США в день від одного відправника.

 

Довідка:

Міжнародні грошові електронні перекази здійснюються  електронними каналами зв’язку. УДППЗ «Укрпошта» в рамках внутрішньодержавної платіжної системи «Поштовий переказ» здійснює обмін електронними переказами з 30 країнами світу, серед яких Азербайджан, Білорусь,  Боснія і Герцеговина, Бразилія, Греція, Грузія, Естонія, Ізраїль, Іспанія, Казахстан, Киргизія, Латвія, Литва, Марокко, Німеччина, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сан Маріно, Словаччина, Словенія, Таджикистан, Туреччина, Угорщина, Узбекистан, Франція, Хорватія, Швейцарія. Термін надходження міжнародного грошового переказу близько двох днів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/183988.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua