Податківці Солом’янського району охоче поділились досвідом роботи з колегами з інших областей України

18 июл, 20:49

 

Днями до ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві завітала делегація з Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів органів Міндоходів України. Метою приїзду делегації було ознайомлення з робочим процесом Солом’янської податкової інспекції для перейняття досвіду, адже саме в цій інспекції функціонує найбільший в м.Києві Центр обслуговування платників.

Серед гостей, що прибули з візитом, були фахівці підрозділів обслуговування платників майже з усіх куточків нашої держави, які  перебуваючи в Києві на навчанні мали змогу поспілкуватись з колегами в м.Києві та представники Департаменту обслуговування платників Міністерства доходів і зборів України та ГУ Міндоходів у м.Києві.

Фото 2

Зустрівши та привітавши гостей, в.о. начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві Ольга Борисівна Мирончук люб’язно запросила гостей оглянути найбільший у м.Києві Центр обслуговування платників, що розпочав свою роботу з 2012 року. Ольга Борисівна відмітила, що основне завдання, яке виконує ЦОП це, перш за все, створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повної і своєчасної сплати до бюджету податків і зборів.

Екскурсію по ЦОП для колег з інших податкових інспекій проводила начальник Центру Тетяна Несвятипасха, яка ознайомила гостей з роботою всіх трьох залів сервісного центру та розповіла про здобуті результати.

Фото 3

Гостей особливо цікавили умови робочого процесу спеціалістів, що обслуговують платників, зокрема зручність забезпечення умов праці та вимог законодавства, а також сам процес обслуговування клієнтів, що відвідують ЦОП. Тетяна Несвятипасха докладно розповіла та наглядно показала гостям як працює термінал електронної черги, що видає талони, з якими платники обслуговуються у спеціалістів ЦОПу.

Уважно переймаючи досвід роботи Солом’янської податкової інспекції, гості не забули поцікавитись думкою щодо обслуговування в сервісному Центрі також у платників, які цього дня прийшли в справах до інспекції. «Я працюю у Солом’янському районі з дня реєстрації, це вже 10 років і відвідуючи інспекцію спостерігаю  великі позитивні зміни. Це і створення умов для платників в приміщенні інспекції  мабуть не гірше європейських, так і саме відношення до відвідувачів (уважне, доброзичливе, партнерське). Простою мовою можна сказати: нікуди не ганяють, намагаються максимально допомогти. Мені приємно сюди приходити», - поділився з гостями своїми враженнями приватний підприємець.

Фото 4

Під час візиту гості поділились своїм досвідом роботи з податківцями Солом’янського району м.Києва, адже кожна з інспекцій відрізняється певними робочими моментами і дуже цікаво дізнатися про роботу кожної з них, це дуже корисно задля вдосконалення роботи органів податкової служби України.

Ознайомившись з процесом роботи ЦОП Солом’янського району, учасники делегації відмітили високу якість умов, створених для платників податків, а також зазначили, що були приємно вражені організацією роботи Центру.

В кінці зустрічі візитери подякували за гостинність та побажали Соломянським податківцям подальшої наснаги у роботі та сумлінних платників у сплаті податків.

 

ДПІ у Соломянському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184061.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua