Государственный реестр РРО обновлен

23 июл, 08:03

Відповідні зміни затверджено наказом Міністерства доходів і зборів від 08.07.14 №398.

Останню редакцію реєстру РРО поповнили 105 моделей касових апаратів. Це касові апарати, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

Нагадуємо, що з 1 січня 2014 року встановлено фінансову відповідальність суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції за товари/послуги, за неподання до органів Міністерства доходів і зборів звітності пов’язаної із застосуванням розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків з реєстраторів розрахункових операцій, дротовими або бездротовими каналами зв’язку (у разі обов’язковості їх подання).

Таким чином, відповідно до норм викладених у статті 120 Податкового кодексу України за неподання або несвоєчасне подання такої звітності встановлено штраф у розмірі – 170 гривень, ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 1020 гривень.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184225.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua