В первом полугодии 2014 года 677 украинских семей получили жилье благодаря жилищным программам

28 июл, 11:26

Протягом першого півріччя 2014 року було введено в експлуатацію 25 житлових будинків, у яких власні квартири завдяки державним житловим програмам отримали 677 українських родин. Про це повідомив Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

За словами Голови правління Держмолодьжитла, серед новоселів збудованих будинків 147 сімей, які придбали квартири в рамках програми пільгового забезпечення молоді житлом. Ще 430 родин отримали житло, скориставшись програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів. Крім того, 100 родин стали новоселами завдяки програмі доступного житла, в рамках якої держава надає громадянам підтримку у вигляді 30% від нормативної вартості житла.

«Не дивлячись на непросту ситуацію в країні, люди продовжують отримувати допомогу від держави в рамках житлових програм за раніше укладеними договорами. В свою чергу забудовники виконують свої зобов’язання, в результаті чого сім’ї заселяються у власне житло, яке вони придбали за допомогою держави. Це додає впевненості у завтрашньому дні усім учасникам ринку, як громадянам, що інвестують у нове житло, так і будівельним компаніям», - зазначив Леонід Рисухін.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184421.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua