Рецепт боротьби із корупцією

31 июл, 16:13

 Ділиться колектив ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві. 

Нещодавно Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус зазначив, що найважливіший крок у боротьбі з корупцією – це створення умов для усвідомлення того факту, що цей процес є завданням всього колективу і, водночас, сферою персональної відповідальності кожного окремого співробітника і керівника.

Саме цим принципом намагаються користуватись у колективі ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві. Керівництво усвідомлює, що набагато ефективніше вживати превентивні заходи, аніж «ловити на гарячому».

З цією метою проводиться регулярна профілактична робота: індивідуальні бесіди, лекції у колективах, семінари з фахівцями. Найважливіша мета – донести до кожного співробітника тяжкість наслідків, які обов’язково настануть, якщо не втриматись від спокуси.

Додатковим стимулом є антикорупційний сервіс «Пульс», завдяки якому платники податків, зборів і платежів мають можливість повідомити керівництво відомства про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів Міндоходів та оперативно вирішити суперечливі питання.

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184622.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua