Микола Катеринчук надіслав привітання з приводу відкриття навчального військово-патріотичного центру «Всеукраїнськової організації сприяння ЗСУ ім. гетьмана Сагайдачного»

31 июл, 18:23

 

 

Лідер Європейської партії України, народний депутат Микола Катеринчук надіслав урядову привітальну телеграму учасникам «Всеукраїнської організації сприяння Збройним силам України  ім. гетьмана Сагайдачного» з приводу відкриття навчального військово-патріотичного центру. На базі центру члени формування матимуть змогу проходити вишкіл, тренуватися у володінні зброєю, вивчатимуть тактику ведення бою в сучасних умовах.

 

«В цей нелегкий для країни час є справжні патріоти України, які за власний кошт надають посильну допомогу Збройним Силам України та забезпечують обороноздатність країни від зовнішнього агресора. Особливу гордість відчуваю, що особисто знаю таких людей та маю нагоду дякувати їм за цю благородну справу», - сказано в телеграмі.

 

«Незважаючи на доволі короткий термін з моменту створення організації, вам все ж таки вдалося суттєво змужніти, сформувати команду, куди входять і наші партійці, та зарекомендувати себе повноцінними захисниками своєї країни. Нехай береже вас Бог, а справа ваша буде правою. Слава Україні!», - наголошується в привітанні Миколи Катеринчука.

 

В рамках відкриття, яке пройде в суботу 2 серпня у місті Хирів Львівської області, відбудеться молебень в церкві св. Миколая священнослужителями усіх конфесій за військових, які несуть службу на Сході України та членів їх сімей та відзначення 35-ї річниці Хирівської 39-ої Окремої десантно-штурмової бригади.

 

Прес-служба Європейської партії України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184626.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua