Держфінінспекція в м. Києві у січні – липні 2014 року забезпечила відшкодування втрат на 24,7 млн грн

05 авг, 21:18

Протягом січня – липня 2014 року фахівці Держфінінспекції в м. Києві забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 24,7 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, установ та підприємств загальнодержавної і комунальної форм власності додатково надійшло понад 6 млн грн.

Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму 18,7 млн грн.

За матеріалами контрольних заходів, а також за результатами участі фахівців інспекції у перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 28 досудових розслідувань і вручено 12 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До суду пред'явлено 28 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 27,2 млн грн.

До підприємств і установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано 24 фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

За вчинені фінансові порушення 132 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 106 – до дисциплінарної і матеріальної. Ще 18 осіб звільнено із займаних посад.

З метою запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом до Державної служби фінансового моніторингу направлено 6 інформацій на суму понад 6,1 млн грн.

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184807.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua