Куди подається податкова звітність та звітність по ЄСВ

08 авг, 11:24

Куди подається податкова звітність та звітність по ЄСВ, якщо основне місце платника знаходиться в східних областях України, що унеможливлює її подачу у зв’язку з ситуацією, що склалася?

Відповідь:
Згідно наказу Міндоходів № 381 від 08.07.2014р. податкову звітність платники закріплені за структурними підрозділами Головного управління Міндоходів у Донецькій області, державних податкових інспекцій у Будьонівському, Ворошиловському, Кіровському, Ленінському та Пролетарському районах м. Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області, подають в Маріупольську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області та закріплені за структурними підрозділами державних податкових інспекцій у Калінінському, Київському, Куйбишевському та Петровському районах м. Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області, здають в Жовтневу об'єднану державну податкову інспекцію м. Маріуполя Головного управління Міндоходів у Донецькій області.

З 29.07.2014 року платники які звітували до Жовтневої податкової інспекції, у зв’язку з воєнними діями, звітують до об’єднаної Державної Податкової інспекції м.Старобільськ.

Слід зазначити, що особи, які мають особистий електронний цифровий підпис можуть подавати звітність в електронному вигляді з будь – якого місця нашої держави.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184955.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua