Практика зустрічей керівного складу ДПІ з громадянами під час проведення особистих прийомів залишається незмінною

08 авг, 11:50

Так, з початку року керівництвом ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві було проведено 32 таких прийомів, начальником ДПІ та заступниками начальника. Всі 32 звернення були індивідуальними та первинними, соціальний стан заявників не визначено. 

Під час таких зустрічей керівництва ДПІ з громадянами, що були представниками юридичних осіб здебільшого обговорювалися питання, що стосувались організації та сплати податків зокрема, податку на додану вартість; податку на прибуток підприємства; контрольно-перевірочної роботи (стосовно штрафних санкцій та проведення перевірки); податкової звітності; реєстрації та обліку платників податків. Також зареєстровано звернення відносно виконання судових рішень.

Підбиваючи підсумки результатів спілкування з громадянами на особистому прийомі, по2 зверненнях дано роз’яснення, 30 звернень вирішено позитивно. Повторні звернення у звітному періоді не надходили.

Нагадаємо, що Графіки особистих прийомів громадян посадовими особами ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві оприлюднено на суб-сайті ГУ Міндоходів у м. Києві.

За даним посиланням розміщено також телефони, за якими можна здійснити запис на особистий прийом.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/184967.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua